fbpx

Ny Lokale i Kolding Storcenter!

OPDATERING:

Quickphone Kolding Storcenter er nu flyttet fra Lilla gade, over til Grøn gade, stadig beliggende i Kolding Storcenter!

Vi glæder os til at se jer alle sammen!

Om os

Quickphone.dk er en 100% Dansk firma.

Hos Quickphone stræber vi efter at forhandle kvalitets produkter, tilpasset til største delen af de mærker og modeller der findes indenfor smartphones, tablets og iPads markedet.

Walk-in reparationer

Hos Quickphone er vi kendt for vores Walk-in reparationer. Du aflevere din mobil i butikken, hvor vi derefter sender den videre til vores tekniker. Efter 20-30 minutter vil din mobil være velfungerende og god som ny igen. Tiden afhænger af hvilken mobiltelefon eller andet elektronisk apparat der er tale om. Som en ekstra service tilbyder vi gratis beskyttelsesglas monteret på din skærm, hvis din mobil ikke bliver færdig til aftalt tid, (Den tid som du og den pågældende medarbejder har aftalt).
Vi har erfarne reparatør, dog ikke autoriserede. Med dette sagt, bliver det din telefon udført billigt og professionelt!

NYHED!

Som nogle af de ENESTE i Danmark, tilbyder vi nu reparation af Face ID, Touch ID og yderligere reparationer, som kræver professionel mikrolodnings opgaver. 

Lavpris

Vi stræber efter god kvalitet til en overkommelig pris. Vi tilbyder derfor prisgaranti på vores reparationer. Denne prisgaranti, er en garanti for dig, så du får reparationen til en fair pris. Prisgarantien indebærer, at hvis du finder en eventuelt billigere reparatør i byen, så matcher vi hans pris, og du får et gratis beskyttelsesglas med i købet.

Butikkernes åbningstider

Kolding Storcenter

Skovvangen 42

6000 Kolding

Mandag-fredag: 10:00 – 20:00

Lørdag: 10:00 – 17:00

Søndag: 10:00 – 17:00

Storcenter Nord

Finlandsgade 17

8200 Aarhus

Mandag-fredag: 10:00 – 19:00

Lørdag: 10:00 – 17:00

Søndag: 10:00 – 17:00